God Begrijpen

Begrijpen

Dit boek, ‘God begrijpt ons, maar begrijpen wij God’ geeft een ander zicht op onze Schepper dan mensen over het algemeen geleerd gekregen hebben, dan in verschillende kerken uitgelegd is. Het laat zien hoe misvattingen in de wereld kwamen en wat daardoor ontstaan is.

De aarde bestaat heel wat jaren langer dan dat de eerste mensen op aarde kwamen. Over hoe de mens op aarde gekomen is, kan lang geredeneerd worden, maar het is een feit dat wij mensen op een gegeven moment op aarde kwamen, in het besef te leven, levend te zijn. Met het vermogen te kunnen denken, te kunnen praten, te kunnen bewegen, enzovoorts, als iets vanzelfsprekends. Mensen hebben een vrije wil, hebben een keus, maar niet iedereen beseft wat dat inhoudt. Er wordt wel gezegd, ik had geen keus. We worden bijvoorbeeld allemaal ouder, krijgen rimpels, we krijgen mankementen en hoe je het ook wendt of keert, daar kunnen we weinig aan doen.

Leven, het bestaan op aarde, dat lijkt misschien een algemeen gegeven, wij mensen bestaan en wij hebben een zekere controle over ons bestaan. We zijn allemaal mens, maar toch niet allemaal hetzelfde, en we willen ook niet allemaal hetzelfde. Ieder mens is uniek, er zijn geen twee mensen precies hetzelfde, zelfs meerlingen niet. Jij bent niet mij en ik ben niet jou. Maar het leven dat jij in je hebt is evengoed hetzelfde leven dat ik in mij heb, de verschillen tussen jou en mij liggen dan ook niet in het leven dat wij allemaal hebben, maar in de omgang met ons leven.

Ben je geïnteresseerd in een ander zicht op leven, in de grond van ons bestaan, anders gezien dan over het algemeen gezien wordt, bestel dit boek dan gratis via onderstaande link.